Nagradna Igra

Nagradna Igra – Zadatak Br. 2

PRAVILA

1. – Pitanja će se sastojati od raznoraznih zadataka vizualne prirode, od tipičnih pogađanja filmova preko slike, raznoraznih slagalica, igre asocijacija, pronalaženja razlika i tome sličnoga.

2. – Svakog dana u razmacima od nekoliko sati ja (ili moj kolega Deckard) ćemo postaviti najviše tri zadatka. Rok za svih rješavanje svih zadataka će biti Četvrtak u ponoć, te će do tada sva pitanja biti dostupna za odgovaranje svim natjecateljima u bilo koje vrijeme tijekom trajanja igre (12.12-15.12.)

3. – Odgovori se šalju isključivo na moj email – dragonragehr@yahoo.com

4. – Odgovori svih natjecatelja, točna rješenja svih postavljenih zadataka i ukupan zbroj bodova svih natjecatelja bit će javno objavljen na blogu nakon završetka igre. Odnosno u Petak 16. 12., ili u tjednu nakon, kada će biti objavljen i sretni dobitnici/pobjednici.

5. – Striktno je ZABRANJENO raspravljati o mogućim odgovorima u komentarima na blogu (ili na Facebook stranici) tijekom trajanja igre. Svaki takav potez će se kažnjavati oduzimanjem bodova.

6. – Svaki točan odgovor donosi 3 BODA, a svaki netočan oduzima 1 bod. To vrijedi čak i za sam početak igre kad su svi na nuli. Ukoliko tada netko pogriješi, ide u minus. Svi dodatni načini bodovanja će se određivati u skladu sa pitanjima.

7. – Nakon šta u Četvrtak “odzvoni” ponoć, odgovori se više ne prihvaćaju, te će se tada zbrojiti bodovi i objaviti dobitnici. Ukoliko bude izjednačeno, smislit ću još nekakvo pripetavanje…ali o tome kad i ako dođe vrijeme za to…

ZADATAK BR. 2

U ovom pitanju, vaš zadatak je da pogodite naslov jednog filma iz Verhovenove filmografije. A način na koji će te doći do tog naslova je sljedeći…
Vaš zadatak je da prvo pronađete rješenja stupaca. Naime, u svakom stupcu se nalaze kadrovi iz različitih filmova, ali svi filmovi u svakom stupcu su na neki način povezani, tj. povezuje ih neka osoba koja je radila na sva tri filma koja se nalaze u jednom stupcu, bilo da je riječ o redatelju, glumcima ili nekim drugim filmskim djelatnicima (skladatelji, scenaristi itd.). Kada pronađete rješenja svih stupaca, ona će vam dati finalni odgovor, tj. naslov film jer su sve tri osobe surađivale u dotičnom filmu.
Finalan odgovor, tj. točan naslov filma donosi 3 boda, a svaki točno odgovoreno rješenje stupca vam donosi po bod. Dakle sveukupno možete osvojiti 6 bodova. Ukoliko na neki od stupaca odgovorite pogrešno, ne gubite bodove, već jednostavno nečete dobiti bod. Ali ukoliko finalan odgovor, tj. naslov filma bude pogrešan, gubite bod koji vam se oduzima od zbroja bodova koje skupite na stupcima, ukoliko vaši odgovori stupaca budu točni.
Točan rezultat će biti objavljen u Petak 16. 12. ili u tjednu iza.

NAPOMENA 1 – Odgovori se šalju isključivo na mail – dragonragehr@yahoo.com.
NAPOMENA 2 – rok za slanje odgovora je četvrtak 15.12 u ponoć.
NAPOMENA 3 – Kada šaljete svoj odgovor na mail, svakako u naslov maila stavite redni broj pitanja na koje odgovarate kako ne bi kasnije došlo do nekakvih zabuna i nesporazuma, te svakako u mailu napišite svoje ime i prezime ili neki svoj internetski nadimak.


k
liknite na sliku za uvećanje

Nagradna Igra – Zadatak Br. 1

Kategorije:Nagradna Igra, Specijal

10 replies »

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.