Nagradna Igra

Nagradna Igra – Zadatak Br. 4

PRAVILA

1. – Pitanja će se sastojati od raznoraznih zadataka vizualne prirode, od tipičnih pogađanja filmova preko slike, raznoraznih slagalica, igre asocijacija, pronalaženja razlika i tome sličnoga.

2. – Svakog dana u razmacima od nekoliko sati ja (ili moj kolega Deckard) ćemo postaviti najviše tri zadatka. Rok za svih rješavanje svih zadataka će biti Četvrtak u ponoć, te će do tada sva pitanja biti dostupna za odgovaranje svim natjecateljima u bilo koje vrijeme tijekom trajanja igre (12.12-15.12.)

3. – Odgovori se šalju isključivo na moj email – dragonragehr@yahoo.com

4. – Odgovori svih natjecatelja, točna rješenja svih postavljenih zadataka i ukupan zbroj bodova svih natjecatelja bit će javno objavljen na blogu nakon završetka igre. Odnosno u Petak 16. 12., ili u tjednu nakon, kada će biti objavljen i sretni dobitnici/pobjednici.

5. – Striktno je ZABRANJENO raspravljati o mogućim odgovorima u komentarima na blogu (ili na Facebook stranici) tijekom trajanja igre. Svaki takav potez će se kažnjavati oduzimanjem bodova.

6. – Svaki točan odgovor donosi 3 BODA, a svaki netočan oduzima 1 bod. To vrijedi čak i za sam početak igre kad su svi na nuli. Ukoliko tada netko pogriješi, ide u minus. Svi dodatni načini bodovanja će se određivati u skladu sa pitanjima.

7. – Nakon šta u Četvrtak “odzvoni” ponoć, odgovori se više ne prihvaćaju, te će se tada zbrojiti bodovi i objaviti dobitnici. Ukoliko bude izjednačeno, smislit ću još nekakvo pripetavanje…ali o tome kad i ako dođe vrijeme za to…

Neki od vas su mi uz odgovore poslali i pozdrave (neki iz Slovenije i Srbije), ja vam sada ne mogu odgovarati zahvaljivati putem maila, pa vam ovim putem zahvaljujem na pozdravima i uzvraćam istom, mjerom 😀 A sada novi zadatak, rebus posvećen filmskim robotima…

ZADATAK BR. 4

Na slici ispod nalaze se deset rebusa. Svaki od tih rebusa krije jednog filmskog robota. Na vama je da otkrijete imena tih robota (npr Robocop). Minimalno dva točna pogotka vam donose 1 bod, četiri točna pogotka vam donose 2 boda, šest točnih pogodaka donosi 3 boda, osam točnih pogodaka donosi 4 boda i svih deset točnih pogodaka donosi 5 bodova. Ukoliko pogodite samo jedan rebus, ili fulate sve, gubite bod. A ukoliko uz imena robota navedte i naslove filma u kojem se dotični pojavljuju, za svaki (točno) navedeni odgovor dobivate još pola boda. Dakle, sve skupa možete osvojiti 10 bodova.
Točan rezultat će biti objavljen u Petak 16. 12. ili u tjednu iza.

NAPOMENA 1 – Odgovori se šalju isključivo na mail – dragonragehr@yahoo.com.
NAPOMENA 2 – rok za slanje odgovora je četvrtak 15.12 u ponoć.
NAPOMENA 3 – Kada šaljete svoj odgovor na mail, svakako u naslov maila stavite redni broj pitanja na koje odgovarate kako ne bi kasnije došlo do nekakvih zabuna i nesporazuma, te svakako u mailu napišite svoje ime i prezime ili neki svoj internetski nadimak.


k
liknite na sliku za uvećanje

Nagradna Igra – Zadatak Br. 1
Nagradna Igra – Zadatak Br. 2
Nagradna Igra – Zadatak Br. 3

Kategorije:Nagradna Igra, Specijal

8 replies »

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.