Nagradna Igra

Nagradna Igra – Zadatak Br. 5

PRAVILA

1. – Pitanja će se sastojati od raznoraznih zadataka vizualne prirode, od tipičnih pogađanja filmova preko slike, raznoraznih slagalica, igre asocijacija, pronalaženja razlika i tome sličnoga.

2. – Svakog dana u razmacima od nekoliko sati ja (ili moj kolega Deckard) ćemo postaviti najviše tri zadatka. Rok za svih rješavanje svih zadataka će biti Četvrtak u ponoć, te će do tada sva pitanja biti dostupna za odgovaranje svim natjecateljima u bilo koje vrijeme tijekom trajanja igre (12.12-15.12.)

3. – Odgovori se šalju isključivo na moj email – dragonragehr@yahoo.com

4. – Odgovori svih natjecatelja, točna rješenja svih postavljenih zadataka i ukupan zbroj bodova svih natjecatelja bit će javno objavljen na blogu nakon završetka igre. Odnosno u Petak 16. 12., ili u tjednu nakon, kada će biti objavljen i sretni dobitnici/pobjednici.

5. – Striktno je ZABRANJENO raspravljati o mogućim odgovorima u komentarima na blogu (ili na Facebook stranici) tijekom trajanja igre. Svaki takav potez će se kažnjavati oduzimanjem bodova.

6. – Svaki točan odgovor donosi 3 BODA, a svaki netočan oduzima 1 bod. To vrijedi čak i za sam početak igre kad su svi na nuli. Ukoliko tada netko pogriješi, ide u minus. Svi dodatni načini bodovanja će se određivati u skladu sa pitanjima.

7. – Nakon šta u Četvrtak “odzvoni” ponoć, odgovori se više ne prihvaćaju, te će se tada zbrojiti bodovi i objaviti dobitnici. Ukoliko bude izjednačeno, smislit ću još nekakvo pripetavanje…ali o tome kad i ako dođe vrijeme za to…

ZADATAK BR. 5

Na temelju fotografija koje se nalaze ispod, pogodite o kojim filmovima Thomasa Janea i Vinga Rhamesa je riječ. Važno je da napišete redni broj i naslov filma za koji smatrate da je točan.

Svih 6 točnih odgovora na Janeove filmove vam donosi 3 boda. Isto tako svih 6 točnih odgovora na Rhamesove filmove vam donosi 3 boda. Minimalno tri točna odgovora na Janove filmove vam donosi 1,5 bod, te isto tako minimalno tri točna odgovora na Rhamesove filmove vam također donosi 1,5 bod. Ukoliko od svakog glumca samo pogodite po dva filma, dobivate po pola boda za svakog glumca. Sve manje od 2 pogotka je -1 bod. Dakle, maksimalno možete osvojiti 6 bodova, a minimalno 1.
Točan rezultat će biti objavljen u Petak 16. 12. ili u tjednu iza.

NAPOMENA 1 – Odgovori se šalju isključivo na mail – dragonragehr@yahoo.com.
NAPOMENA 2 – rok za slanje odgovora je četvrtak 15.12 u ponoć.
NAPOMENA 3 – Kada šaljete svoj odgovor na mail, svakako u naslov maila stavite redni broj pitanja na koje odgovarate kako ne bi kasnije došlo do nekakvih zabuna i nesporazuma, te svakako u mailu napišite svoje ime i prezime ili neki svoj internetski nadimak.


k
liknite na sliku za uvećanje

Nagradna Igra – Zadatak Br. 1
Nagradna Igra – Zadatak Br. 2
Nagradna Igra – Zadatak Br. 3
Nagradna Igra – Zadatak Br. 4

Kategorije:Nagradna Igra, Specijal

7 replies »

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.