Nagradna Igra

Nagradna Igra – Bodovi i Pobjednici!!

I imamo tri pobjednika!! A to su…

1. MJESTO – Daniel Dužanec aka JohnDoe

2. MJESTO – Domagoj Čamber

3. MJESTO – Martin Dude aka Olio

Čestitke dobitnicima!!!!!

Danijel Dužanec je dakle osvojio Alien Anthology box set (Blu-ray) + Robocop t-shirt XL. Domagoj Čamber je osvojio Friday the 13th: The Ultimate Collection (DVD) + Army of Darkness t-shirt XXL, a Martin Dude je osvojio Give ‘Em Hell Malone (blu ray) + Chuck Norris t-shirt XL. Molio bih dobitnike da mi na mail pošalju svoje podatke kako bi im mogao poslati zaslužene nagrade.
Žao mi je ovih koji su bili vraški blizu (npr. Čovjek Gljiva i Milan Todorović, ali eto, nisu imali sreće. Ali, s obzirom da ste se vraški trudili i borili do samog kraja (a i blagdani su blizu hehe), odlučio sam biti široke ruke i dobra srca, pa će te i vi dobiti utješne nagrade :). Nisam još odlučio što, ali vjerojatno će biti ili neko Blu ray izdanje nekog filma ili neka majica. Javit ću vam se za detalje na mail. Hvala svima koji su sudjelovali, pa makar samo sa jednim odgovorom. Žao mi je što su neki posustali i odustali, ili što nisu imali više vremena za rješavanje zadatake, jer u biti svi zadaci najviše iziskuju upravo strpljenje i nekoliko sati slobodnog vremena da bi ih se riješilo. Gotovo ni jedan se nije zasnivao na znaju o filmovima. Također, još jednom isprike za nekoliko sitnih greškica koje su se potkrale u nekim zadacima. Ali vjerujte mi kad kažem da zbog tih greškica ipak nitko nije bio zakinut za pripadajuće vam bodove. U svakom slučaju, nadam se da vam je igra bila zanimljiva a ne naporna, i da ste se možda i zabavili igrajući ju.

Hvala svima

Dragonrage

Kategorije:Nagradna Igra, Specijal

3 replies »

  1. Veliko hvala organizatoru na super nagradnoj igri. Cinjenica da se radi o privatnoj inicijativi bez ikakvog osobnog interesa, vec cistog entuzijazma je stvarno vrijedna svake pohvale.
    Iskrene cestitke pobjednicima!
    Bude li i dogodine nagradnjaca isprasit cu vas 🙂

  2. @cosmopapi
    Da, na žalost, slike su sa neta, iako smo se kolega Deckard i ja trudili iskopati one rijetke, a opet, nesmiju slike baš biti ni totalno ne-prepoznatljive jer većina zadataka se i onako zasniva prije svega na tom da treba pogoditi film, a tek onda nešto drugo iz zadatka,
    Nekima je i ovako bilo teško za pogoditi hehe…

    Hvala na pozdravima 🙂

    @covjek gljiva

    Hvala, kao što rekoh, tvoj trud će biti isto nagrađen nekom utješnom nagradom, javim se do kraja tjedan 🙂

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.